دریافت رژیم انلاین | دریافت رژیم انلاین بانوان | دریافت رژیم انلاین تخصصی

دریافت رژیم انلاین | دریافت رژیم انلاین بانوان | دریافت رژیم انلاین تخصصی
دریافت رژیم انلاین
اهمیت رژیم غذایی سالم در حفظ سلامت انسان:
شواهد علمی نشان میدهد که سلامت انسان از دوران جنینی تا سالمندی با تغذیه ارتباط دارد. تغذیه نه تنها بر جسم ما اثر دارد، بلکه میتواند قدرت حافظه و یادگیری، تمرکز و خلق و خوی ما را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
برای آن که سلامت جسم و روان ما حفظ شود باید از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع پیروی کنیم. این رژیم غذایی باید هم انرژی مورد نیاز بدن و هم انواع ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز را تامین نماید.
ویژگی مهم یک رژیم غذایی متعادل و متنوع آن است که به میزان کافی از انواع غلات، لبنیات، گوشتها و حبوبات، میوهها و سبزیجات مصرف شده و میزان دریافت چربیها و شیرینیجات کاهش پیدا کند.
نان و غلات هم بخش مهمی از انرژی مورد نیاز بدن را تامین میکنند و هم حاوی ویتامینهای گروه B هستند.فیبرموجود در این گروه غذایی عامل مهمی در پیشگیری ودرمان چاقی، بیماریهای قلبی – عروقی (CVD)، دیابت و … به شمار میرود.
سبزیجات و میوهها حاوی فیبر، ویتامین A، ویتامین C، پتاسیم و آب هستند. تحقیقات نشان داده مصرف سبزی و میوه احتمال ابتلا به اضافه وزن، بیماری قلبی، سکته مغزی، کبد چرب، دیابت و انواع سرطان را کاهش داده و به حلمشکل یبوستکمک میکند.
مصرف انواع گوشت (شامل ماهی، ماکیان، گوشت قرمز)، تخممرغ و حبوبات با تامین پروتئین مورد نیاز به رشد، ترمیم بافتها و حفظ توده عضلانی کمک میکند.
گوشتها از منابع غذایی حاوی آهن، روی و ویتامین B12 به شمار میروند. حبوبات حاوی آهن و فیبر هستند. ماهی نیز به علت داشتن اسید چرب امگا ۳ احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی را کاهش داده و به حفظ سلامت مغز کمک میکند.
اهمیت مصرف لبنیات کم چرب در برنامه غذایی روزانه به علت وجود پروتئین، ویتامین B2 (ریبوفلاوین) و کلسیم در آن است. کلسیم به عنوان مهمترین عامل در حفظسلامت استخوانهاو دندانها شناخته میشود.
دریافت رژیم انلاین | دریافت رژیم انلاین بانوان | دریافت رژیم انلاین تخصصی
خطرات رژیمهای غیراصولی برای سلامتی:
امروزه یکی از مهمترین دغدغههای افراد در سطح جامعه کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام است. به طوری که بسیاری از افراد بدون آن که به سن، وضعیت سلامتی بدن و … توجه کنند اقدام به محدود کردن غذای مصرفی خود و به اصطلاح رژیم گرفتن میکنند. حتی ممکن است در این راه از رژیم غذایی دیگران و یا انواع روشهای غیرعلمی کمک بگیرند.
این در حالی است که پیروی از روشهای غیراصولی به منظور کم کردن وزن شاید در یک مقطع زمانی کوتاه به کاهش وزن فرد کمک کند، اما در طولانی مدت میتواند منجر به عوارضی مانند کمبود مواد مغذی، ریزش مو و … شود. همچنین در صورتی که فرد به بیماری خاصی مبتلا باشد عدم توجه به این نکته ممکن است بیماری وی را تشدید نماید.
از سوی دیگر، کاهش وزنهای شدید و به دنبال آن افزایش مجدد وزن یا به اصطلاح رژیم یویو یکی از عوامل مهمی است که میتواند از طریق کاهش متابولیسم (سوخت و ساز) درمان چاقی را با مشکل روبرو سازد.
حقیقت آن است که اگر به دنبال کم کردن وزن خود هستید یا به بیماریهایی مانند دیابت، کبد چرب، چربی خون بالا و … مبتلا هستید نیازی نیست که از رژیمهای سخت پیروی کنید. شما میتوانید به کمک یک برنامه غذایی سالم، اصولی و متنوع و انجام فعالیتهای سادهای مانند پیادهروی به تناسب اندام دلخواه خود برسید و یا به کنترل و درمان بیماریهایی که دارید، کمک کنید.